Υπηρεσίες

Ελεγκτικές υπηρεσίες

Η εταιρεία μας παρέχει το σύνολο των ελεγκτικών υπηρεσιών που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία...

Περισσότερα

Φορολογικές υπηρεσίες

Στο πλαίσιο των συνεχών νομοθετικών αλλαγών επί φορολογικών θεμάτων, προσφέρουμε ολοκληρωμένες φορολογικές υπηρεσίες...

Περισσότερα

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Τα στελέχη και οι συνεργάτες μας, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών...

Περισσότερα

Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας

Οι άνθρωποι μας αποτελούν τον πυρήνα λειτουργίας της εταιρείας μας

Διαθέτοντας εξειδικευμένες γνώσεις και πολυετή εμπειρία, εγγυόνται την παροχή υπηρεσιών διακεκριμένης ποιότητας.

FAQ

Προσφέρουμε ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες διακεκριμένης ποιότητας, αξιοποιώντας τη βαθιά εμπειρία μας στον κλάδο και το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό μας, εφοδιάζοντας έτσι τους πελάτες μας με σιγουριά και αίσθημα ασφάλειας και ελέγχου των επιχειρηματικών τους κινήσεων.

Για πλήθος εταιρειών και οργανισμών ο έλεγχος των οικονομικών καταστάσεων από ορκωτό ελεγκτή είναι υποχρεωτικός, είτε λόγω μεγέθους, είτε λόγω ειδικής πρόβλεψης του νόμου εξαιτίας της φύσης της επιχείρησης, ανεξάρτητα του μεγέθους της. Ακόμη όμως και στην περίπτωση που ο έλεγχος των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας σας είναι προαιρετικός, τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν είναι πολλά.

Διενεργώντας τον έλεγχο, η ομάδα μας θα εντοπίσει τυχόν ουσιώδη σφάλματα η παραλείψεις και θα σας προτείνει τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να διορθωθούν. Επιπλέον, γνωρίζοντας την εταιρεία και τον τρόπο λειτουργίας της, θα σας προτείνουμε όπου αυτό ενδείκνυται τις κατάλληλες βελτιώσεις των οικονομικών διαδικασιών που ακολουθούνται. Το αποτέλεσμα του ελέγχου είναι να έχετε στην διάθεση σας έγκυρα οικονομικά αποτελέσματα και πιστοποίηση των πληροφοριών που περιέχονται στις οικονομικές καταστάσεις, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες-μέτοχοι, οι διευθυντές, ο υπεύθυνος λογιστηρίου και λοιπά ενδιαφερόμενα μέρη να μπορούν να βασιστούν σε αυτές και να λάβουν τις κατάλληλες αποφάσεις.

Αποκτάτε μια ξεκάθαρη εικόνα της εταιρείας και οικονομικά δεδομένα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε για να σχεδιάσετε με ασφάλεια το μέλλον.

Αφού προχωρήσουμε στον φορολογικό μας έλεγχο, αν τυχόν εντοπιστούν λάθη η παραλείψεις θα σας καλέσουμε να προβείτε στις αναγκαίες διορθώσεις. Εφόσον προβείτε στις αναγκαίες διορθώσεις αν αυτό απαιτείται, θα προχωρήσουμε στην υποβολή και έκδοση «λευκού» φορολογικού πιστοποιητικού. Αυτό για εσάς σημαίνει πως η φορολογική χρήση έχει ελεγχθεί (έχει κλείσει).

Με την απόκτηση του φορολογικού πιστοποιητικού αποφεύγεται δυσάρεστες εκπλήξεις, εξοικονομείτε πόρους και χρήματα και μπορείτε ανεμπόδιστα να σχεδιάσετε το μέλλον.

0

Χρόνια εμπειρίας

0

Ευχαριστημένοι Πελάτες

0

Συνεργάτες

0

Ολοκληρωμένα Έργα